Jouw one-page-website in WordPress

 

 Pilootproject

Foto parachuut virtual assistant Tamara

Jij droomt van een eigen website die er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog eens klanten aantrekt. Je wéét dat die website voor jouw zaak het verschil kan maken. Alleen vind je het momenteel een dure investering. Logisch, een goeie website maken kost tijd en dus ook geld.

Je bent er daarom waarschijnlijk zelf al eens aan begonnen, maar je hebt de moed snel opgegeven. Je hebt je misschien nog een weg weten banen door alle technische termen en keuzemogelijkheden, maar het resultaat zag er helemaal niet uit zoals je had gehoopt. Die eigen website zal dus niet voor direct zijn… of toch?

Wat als je iemand vond die…

A

Nog voor het einde van de zomer voor jou een professionele website kan maken zodat je je zaak eindelijk naar een hoger niveau kan tillen?

A

Daarvoor een heel schappelijke prijs vraagt vergeleken met alle offertes die je al opvroeg of prijzen die je online tegenkwam?

A

Haar engagement geeft om de komende weken samen met jou die fantastische one-page-website op poten te zetten?

Profielfoto parachuut virtual assistant Tamara

Gevonden!

 

Hoi, ik ben Tamara! Als virtual assistant ondersteun ik gepassioneerde ondernemers zoals jij op digitaal, creatief en administratief vlak.

Het ontwerpen van websites valt daar dus ook onder en doe ik ontzettend graag! Maar er komt ook heel wat bij kijken. Om te ontdekken op welke manier ik hiervoor het beste met klanten kan samenwerken, lanceer ik nu dit pilootproject.

De bedoeling hiervan is echt een win-win creëren: ik kan ondernemers helpen voor wie een (nieuwe) website momenteel een dure investering is, terwijl ik zelf ervaring kan opdoen en veel kan bijleren.

Wil je eerst wat meer te weten komen over wie ik ben en wat ik doe? Kijk dan zeker nog even verder op mijn website.

Ben je vooral benieuwd hoe dat pilootproject in zijn werk gaat? Je vindt alle info hieronder!

 

Wat je van mij mag verwachten 

Een op maat gemaakte one-page WordPress-website in jouw huisstijl

Een intakegesprek waarin je mij alles vertelt over jou, je bedrijf en wat je met je website wil bereiken. We bespreken samen hoe we jouw website gaan opbouwen zodat hij helemaal is wat jij verwacht.

Eén review-ronde waarbij ik nog aanpassingen doe op basis van je feedback tot je website helemaal op punt staat

Als je website klaar is, maak ik je wegwijs in WordPress en Divi zodat je er nadien zelf aanpassingen in kan maken

Een lifetime Divi-licentie ter waarde van $249 krijg je er van mij helemaal gratis bij! Dat wil zeggen: je kan Divi voor altijd blijven gebruiken zonder terugkerende kosten. Een jaarlijkse licentie kost momenteel $89, dus je spaart heel wat geld uit!

Foto parachuut virtual assistant Tamara samenwerking

Wat ik van jou verwacht

+

Jouw engagement om op korte termijn alle nodige input aan te leveren: logo, foto's, teksten, privacy policy... zodat ik hiermee aan de slag kan

+

Jouw eerlijke feedback over hoe de samenwerking verlopen is zodat ik hieruit kan leren

+

Een review om te gebruiken op mijn website, Google en socials (wat ook voor jou voor extra zichtbaarheid zorgt!)

+

Jouw toestemming om jouw project te delen op mijn sociale media (opnieuw, gratis zichtbaarheid!)

Jouw eenmalige investering voor een one-page-website in WordPress

€349

Inclusief lifetime Divi-licentie twv $249!

Wat is inbegrepen 

Een one-page WordPress-website op maat in jouw huisstijl

Installatie van de belangrijkste plug-ins zodat jouw website veilig is en goed functioneert

Basis SEO

Responsive ontwerp

Cookiebanner

Een lifetime Divi-licentie ter waarde van $249 krijg je er van mij helemaal gratis bij! Dat wil zeggen: je kan Divi voor altijd blijven gebruiken zonder terugkerende kosten. Een jaarlijkse licentie kost momenteel $89, dus je spaart heel wat geld uit!

Wat is niet inbegrepen 

21% BTW

Een domeinnaam en webhosting, die moet je zelf regelen voor ik aan de slag kan met je website. Als je die nog niet hebt, leg ik je tijdens onze intake met alle plezier uit hoe je dat in orde brengt. (Voor alle duidelijkheid: hier zal je wel jaarlijks voor moeten betalen, maar dat geldt voor elke website).

Het ontwerpen van een logo, het kiezen van huisstijlkleuren, het schrijven of verbeteren van teksten... Ik help je hier heel graag mee, maar ik kan dit niet doen binnen deze piloot-prijs. Als je hier toch hulp bij wil, dan kan dit tegen mijn normale uurtarief. We kunnen dit uiteraard verder bespreken tijdens de intake.

Een webshop, betaalpagina's of andere geavanceerde functies. Die kan je/ik in de toekomst uiteraard nog toevoegen, maar vallen niet onder deze piloot-prijs.

Seg Tamara, wat is een one-page-website eigenlijk?

 

Aha, fantastische vraag! Het woord zegt het zelf: een website die uit één pagina bestaat.

In plaats van een pagina per thema, komt alle info gewoon op je homepage te staan. Verder is de opbouw vrij gelijkaardig, denk aan:

  • een banner die meteen duidelijk maakt wat jij klanten te bieden hebt
  • meer uitleg over jouw aanbod
  • een ‘over mij’-sectie zodat je lezer jou wat beter leert kennen
  • enkele reviews of projecten die je al gerealiseerd hebt
  • praktische informatie
  • een contactformulier

Als je geen uitgebreid aanbod hebt en je bezoekers vooral wil informeren, kan je alle info gemakkelijk kwijt in een one-page-website. Je kan zo’n one-pager in de toekomst trouwens ook nog gemakkelijk uitbreiden naar meerdere pagina’s. Een ideale oplossing dus als je pas start als ondernemer!

PS: Toch nood aan een uitgebreidere website? Vul dan ook zeker het formulier in, ik contacteer je graag om een prijs te bespreken.

Heb jij interesse om deel te nemen aan dit pilootproject? Vul het formulier in en ik contacteer je zo snel mogelijk!*

14 + 3 =

*Ik kan slechts een beperkt aantal websites maken in het kader van dit proefproject. Ik behandel de aanvragen op ‘first come first serve’ basis. Ook als ik jouw aanvraag er niet meer bij kan nemen, laat ik je zo snel mogelijk iets weten. Aan het invullen van dit formulier hangt nog geen enkele verplichting vast, dus stel gerust je vragen en dan kan je nog beslissen of dit pilootproject iets voor jou is.