Over mij

Hoi, ik ben Tamara!

Ik startte mijn carrière in de academische wereld en kreeg daarna bij een grote retailer (die van de rode prijzen) de kans om ervaring op te doen in verschillende functies. Zo kwam ik in de HR-wereld terecht, waar ik me de afgelopen zeven jaar vooral toelegde op rekrutering en selectie.

Bij mijn laatste werkgever had ik het geluk om naast mijn HR-taken ook heel wat te mogen doen op creatief vlak. Het werd me al snel duidelijk dat ik eigenlijk meer energie kreeg van het ontwerpen van affiches en het schrijven van nieuwsbrieven, dan van het interviewen van sollicitanten. Het werd dus hoog tijd om daar meer mee te gaan doen.

Begin 2023 hakte ik de knoop door om te starten als virtual assistant. Ik volgde intussen verschillende opleidingen op het vlak van webdesign, copywriting en online tools en amuseer me daar te pletter mee! Geen twijfel dus dat ik de juiste beslissing heb genomen.

Oh ja, had ik al verteld dat ik eigenlijk communicatiewetenschappen en bedrijfscommunicatie gestudeerd heb? Het heeft me maar veertien jaar gekost om te ontdekken dat dat misschien toch de juiste keuze was!

Waar ik blij van word

(naast foutloze teksten en mooie lay-outs)

De natuur intrekken met onze Duitse herder Senna en haar onafscheidelijke frisbee.

Samen met mijn man de wereld ontdekken, van Canada tot Indonesië en alles ertussen! De bergen of de zee, een stad of een bos, we doen het allemaal even graag.

Puzzelen! Ik heb een exemplaar van 33600 stukjes waar ik nog enkele jaren zoet mee ben (en nee, ik weet niet wat ik ermee ga doen als hij af is).

Podcasts luisteren tijdens lange autoritten, van true crime met een stevige dosis humor tot straffe onderzoeksjournalistiek. Mijn allerfavoriet: Heavyweight!

Opruimen en spullen weggooien, geen betere remedie tegen een baaldag.

Tot rust komen op mijn yogamat, alleen of samen met Adriene (tenzij ze over crow pose begint, dan haak ik af).

Wil je weten of er een match kan zijn tussen ons? Plan dan meteen een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij in.

Say the word and I’ll be there for you

Baby, I will be your parachute

(Parachute – Chris Stapleton)

Dit is wat anderen over mij zeggen:

Ik had in mijn hoofd een beeld van hoe mijn logo er ongeveer uit moest zien en Tamara wist dat perfect uit te werken. Ze hielp me ook om mijn huisstijl toe te passen op mijn offertes en facturen waardoor ik meteen een professionele indruk maak op mijn klanten.

Thomas

Ondernemer, Above The Treeline

Bij Tamara kan je rekenen op een transparante en oprechte communicatie. Een creatieve duizendpoot die telkens opnieuw met een originele creatie op de proppen komt en erin slaagt om informatie op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier over te brengen.

Ellen

HR Business Partner, Tarkett

Benieuwd op welke domeinen ik jou zou kunnen ondersteunen?